Kembali
Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd banner company

Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd

Company SSM No 609104-P · <50 Employees · Journalism

Tentang Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd

Selamat datang ke laman kerjaya Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd, pemilik bangga www.vanakkammalaysia.com, laman berita Tamil peneraju di Malaysia. Kami merupakan sebuah organisasi korporat yang bertenaga dan berwawasan di Malaysia. Sejak penubuhannya pada tahun 2003 dalam industri media, syarikat kami berkembang dengan mantap dan mencapai banyak pencapaian yang menakjubkan. Kami berjaya meluaskan operasi kami dan kini mempunyai pelbagai kepakaran dalam bidang media, termasuk pembangunan kandungan, penerbitan, produksi TV, pengurusan acara, latihan dan perundingan.

Kami telah membuktikan kecemerlangan kami sebagai salah satu pengeluar Radio & TV terbaik dan telah memenangi beberapa anugerah bergengsi dalam industri ini. Syarikat kami menjadi entiti swasta pertama yang menghasilkan berita untuk sebuah stesen radio di Malaysia, iaitu Time Highway Radio (THR) dari tahun 2003 hingga 2006. Kami telah diberikan kontrak untuk mengumpul, menyunting, menghasilkan dan menyajikan Berita Tamil kepada stesen tersebut dua kali sehari. Kejayaan meraih 7 pencalonan daripada 9 kategori dan memenangi Anugerah Skrip Terbaik di Festival Dokumentari Malaysia 2009 oleh Finas untuk dokumentari kami yang bertajuk "Tun Sambanthan" adalah bukti komitmen kami untuk menjadikan syarikat ini sebagai pemain unggul dalam industri ini. Pelantikan kami sebagai pembekal berita bagi Saluran Berita Puthiya Thalaimurai TV (India) juga merupakan satu lagi tonggak kejayaan dalam usaha syarikat kami untuk mendapat pengiktirafan antarabangsa.

Pada masa kini, syarikat kami terus menghasilkan pelbagai program mingguan, dokumentari, rancangan bual bicara, pengurusan acara, dan program berdasarkan acara untuk TV satelit Malaysia, termasuk Astro dan Radio Televisyen Malaysia (RTM).

Selaras dengan wawasan kami, pasukan pakar kami yang bertenaga sentiasa berusaha dengan gigih untuk menjadi salah satu pembekal berita dan kandungan utama di bawah pimpinan pengarah kami.

Sertai kami dalam perjalanan yang menarik ini dan menjadi sebahagian daripada pasukan dinamik kami yang sentiasa menghadapi cabaran dan berkomitmen untuk memastikan keselamatan dan keamanan klien kami. Kami mewujudkan persekitaran kerja yang menyokong pembelajaran dan perkembangan berterusan, memberdayakan pekerja kami untuk mengembangkan kemahiran dan kepakaran mereka.

Terokai peluang pekerjaan terkini kami dan sumbangkan bakat dan kemahiran anda kepada sebuah organisasi yang berbangga dengan wawasan dan komitmen kepada kecemerlangan. Bersama-sama, mari kita memberikan perkhidmatan yang luar biasa dan menyumbang kepada masa depan yang lebih selamat. Sertailah Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd dan menjadi pendorong dalam membentuk masa depan perkhidmatan berita Tamil di Malaysia.

Album Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd - image no.1
Album of Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd - image no.2
Album of Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd - image no.3
Album of Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd - image no.4
Album of Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd - image no.5
Album of Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd

Nama Syarikat

Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Journalism

No. SSM Syarikat

609104-P

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat Vanakkam Malaysia Dotcom Sdn Bhd

Suite A-16-1, Menara Atlas, Plaza Pantai, No.5 Jalan 4/83A Off Jalan Pantai Baru, Kerinchi, WP Kuala Lumpur