3 Kerja Part Time Ini Dapat Beri Pulangan Lumayan. Cubalah!
# Jenis Pekerjaan # Pengetahuan Pekerja

3 Kerja Part Time Ini Dapat Beri Pulangan Lumayan. Cubalah!

post by null

by Admin

May 8, 2016
pada 10:43 AM

Ada sedang berkerja tapi gaji atau pendapatan yang ada sekarang masih belum mencukupi untuk memenuhi keperluan harian anda? Anda sedang mencari-cari peluang pekerjaan secara part time yang hanya boleh dibuat dirumah dan 0 modal?

Okay sekarang anda tidak perlu risau disini kami ingin memberikan kepada anda beberapa idea kerja part time yang boleh anda lakukan secara sambilan.

Dropship

Antara kerja yang sangat mudah dan tidak memerlukan sebarang modal anda hanya perlu mencari dropshippers dan kemudian menjual barang-barang mereka secara online melalui facebook dan lain-lain social media.

Tapi, anda harus pastikan produk yang anda jual adalah product yang laris dan senang dijual untuk mengelakkan anda penat dan putus asa.

Freelancer

Anda seorang yang mahir dalam melalukan perkerjaan yang melibatkan computer seperti editing,photoshop,after effect, insert dan lain-lain perkerjaan anda boleh register hanya di internet!

Kalau nak tahu, ada berjuta-juta majikan yang sedang mencari orang-orang untuk berkerja secara sambilan dengan mereka anda juga boleh menjana pendapatan lumayan untuk setiap kerja yang disiapkan jadi register pilih bahagian yang ada mahir dan start membida majikan anda.

Vlog / Blogger

Hidup anda penuh dengan perkara-perkara yang menarik? anda mempunyai ilmu-ilmu yang unik so y not anda tidak gunakan perkara-perkara yang menarik dan minat anda itu menjadi duit? Mulakan sekarang buka akaun youtube dan blogger anda sekarang.

Kami rasa 3 perkara diatas sudah mencukupi untuk anda membuat kajian tentangnya dan bagaimana untuk anda mulakan menjana pendapatan tambahan dengan kerja part time diatas dan jika anda mempunyai sebarang masalah anda boleh hubungi kami di fanpage kami.