Nak Give Up Asyik Tak Jumpa Company Yang Syok Untuk Kerja? Ini 8 Company Paling Ngam Yang Korang Boleh Apply Kerja
# Jenis Pekerjaan # Pengetahuan Pekerja

Nak Give Up Asyik Tak Jumpa Company Yang Syok Untuk Kerja? Ini 8 Company Paling Ngam Yang Korang Boleh Apply Kerja

post by Ani

by Ani

Dec 7, 2023
pada 4:02 PM

Nak Give Up Asyik Tak Jumpa Company Yang Syok Untuk Kerja? Ini 8 Company Paling Ngam Yang Korang Boleh Apply Kerja

Mencari pekerjaan yang seronok dan mencabar? Jangan risau, kami ada senarai 8 company terbaik yang mungkin bakal menjadi destinasi terbaik untuk bakal pekerja hebat macam korang. Jom tengok apa yang menarik di setiap syarikat ni!

1. Wistron Technology (Malaysia) Sdn Bhd

Wistron Technology (Malaysia) Sdn Bhd

Wistron, seorang pemimpin global dalam reka bentuk, pembuatan, perkhidmatan, dan sistem untuk produk maklumat dan komunikasi, sedang mencari pekerja yang passionate. Dengan teknologi i4.0 terkini, mereka menawarkan peluang kerja dalam persekitaran pembuatan pintar digital. Jadi, kalau korang suka teknologi canggih dan inovasi, mungkin Wistron tempat yang sesuai!

QL Maxincome Sdn Bhd (FamilyMart)

Sebagai anak syarikat QL Resources Berhad, QL Maxincome adalah peneraju FamilyMart di Malaysia. FamilyMart, rangkaian kedai serba lengkap terbesar kedua di dunia, menawarkan peluang kerja yang menarik dalam industri peruncitan. Kalau korang suka vibe kerja macam ni, ini mungkin tempat yang sesuai!

A&W (Malaysia) Sdn Bhd

Siapa yang tak kenal A&W? Dengan sejarahnya yang bermula pada 1919, A&W Malaysia telah menjadi sebahagian daripada budaya Malaysia. Kalau korang suka menjadi sebahagian daripada mereka, A&W mungkin menjadi destinasi terbaik untuk korang.

Maukerja Malaysia

Maukerja, dikuasakan oleh Agensi Pekerjaan AJobThing, menawarkan penyelesaian rekrutmen terkemuka di Malaysia. Kalau korang suka membantu orang mendapatkan pekerjaan dan ingin mengubah pasaran kerja, inilah tempat yang sesuai! Mereka menggunakan kecerdasan buatan untuk memudahkan proses perekrutan dan membantu pencari kerja menemui peluang pekerjaan impian mereka.

Webhelp Malaysia Sdn Bhd

Webhelp Malaysia adalah syarikat global CX leader yang menawarkan perjalanan pelanggan yang unik. Mereka menggabungkan bakat manusia dengan kecerdasan buatan untuk mencipta pengalaman pelanggan yang menggerakkan pasaran. Jadi, kalau korang suka mencipta pengalaman pelanggan yang memukau, Webhelp mungkin menjadi tempat yang sesuai!

AJobThing

Ajobthing, sebagai startup, menawarkan produk yang menggunakan perisian terkini untuk menyelesaikan masalah rekrutmen. Mereka mencari orang yang berorientasikan hasil dan suka mencuba idea baharu. Jadi, kalau korang suka suasana kerja yang dinamik dan inovatif, Ajobthing mungkin menjadi tempat yang sesuai!

Paramit Malaysia Sdn Bhd

Paramit Malaysia adalah pemimpin dalam pembuatan peranti perubatan dan instrumen sains hayat. Kalau korang minat dalam industri kesihatan dan ingin memberdayakan pelanggan untuk memperluaskan inovasi kesihatan, inilah tempat yang sesuai!

MLDC Berhad

MLDC Berhad, sebagai pemain utama dalam industri hartanah dan hospitaliti, menawarkan peluang kerja dengan nilai integral kelestarian. Jika korang suka berkembang bersama pasukan yang berpengalaman dan visioner, MLDC Berhad mungkin menjadi destinasi terbaik untuk korang.

Jadi, janganlah give up terus. Ada banyak syarikat menarik yang mencari bakat seperti korang. Apply sekarang dan bawa karier korang ke tahap seterusnya!


Maukerja tempat paling ngam untuk korang cari peluang pekerjaan. Ada berlambak kerja kosong menanti korang! Explore banyak lagi kerja kosong disini.


Cari Peluang Kerja Dengan Maukerja Disini: