Kembali
103 Coffee banner company

103 Coffee

Company SSM No 988411-D · 51-200 Employees · Food / Beverage

1 Peluang Pekerjaan

Tentang 103 Coffee

Tentang KJ Teatime Sdn Bhd

Sejak penubuhannya pada tahun 2014, 103 Coffee Workshop dengan bangganya berdiri sebagai House of World Latte Art Champion 2018, sebagai bukti komitmen kami yang teguh terhadap kecemerlangan. Terkenal dengan pemanggangan biji kopi sendiri dan pencampuran yang lancar antara pengaruh kuliner Jepun dan Barat terbaik, kami telah mencipta gabungan yang unik yang menggabungkan bahan-bahan berkualiti tinggi dari Jepun dengan teknik Barat yang terkini. Di tengah-tengah persekitaran kerja yang hidup dan muda, kami menawarkan latihan dalaman untuk barista yang dipimpin oleh roaster yang sangat mahir dan rendah hati kami, seorang Q grader bersijil, Juara Dunia Latte Art, dan Chef yang berjaya. Eetos kami berkisar pada keyakinan bahawa setiap tindakan harus mempunyai tujuan, dan tujuan kami adalah yang mudah namun mendalam - untuk mencipta pengalaman juara. Lebih daripada sekadar gelaran, menjadi juara adalah sikap, gaya hidup, dan cara untuk menghargai diri sendiri dan para pelanggan kami. Misi kami adalah untuk menyelaraskan pengalaman juara yang unik untuk semua, mengiktiraf juara di dalam setiap individu, sama ada sebagai sebahagian daripada komuniti global kami atau pelanggan tempatan. Dengan inovasi dan praktikaliti, kami mencipta penawaran seperti kopi Geisha kami yang tangan dibuat atau Raichi yang menyegarkan, dipadankan dengan Papadox yang kreatif dan lazat. Sertai pasukan kami hari ini jika anda berkongsi passion kami untuk budaya kopi istimewa dan masakan yang menghangatkan hati; menjadi rakan barista usahawan juara seterusnya dan memulakan perjalanan "Mencipta Pengalaman Juara sejak 2014".

Budaya Kerja di KJ Teatime Sdn Bhd

• Menerima kepelbagaian dan inklusiviti

• Mendorong kreativiti dan inovasi

• Memupuk persekitaran kerja yang kolaboratif dan sokongan

• Menitikberatkan keseimbangan kerja-hidup

• Menghargai pembelajaran dan pembangunan berterusan

Manfaat Bekerja di KJ Teatime Sdn Bhd

• Pakej gaji yang berdaya saing

• Program kesihatan dan kesejahteraan

• Peluang pembangunan profesional

• Inisiatif pengiktirafan pekerja

• Kultur tempat kerja yang hidup dan inklusif

Peluang Kenaikan Pangkat di KJ Teatime Sdn Bhd

Di KJ Teatime, kami berkomitmen untuk pertumbuhan dan kemajuan pekerja kami. Kami menyediakan laluan yang jelas untuk kemajuan kerjaya, menawarkan program mentorship, sesi latihan, dan penilaian prestasi berkala untuk memastikan bahawa ahli pasukan kami mempunyai peluang mencemerlang dan naik pangkat profesional.

Sertai Kami Hari Ini

Terokai peluang kerjaya yang menarik di KJ Teatime Sdn Bhd. Temui pekerjaan impian anda, lihat kekosongan jawatan terkini, dan mohon sekarang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan dinamik kami. Temui kerjaya yang memuaskan dalam industri [jenis industri] bersama KJ Teatime.

Maklumat 103 Coffee

Nama Syarikat

103 Coffee

Jenis Syarikat

-

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Food / Beverage

No. SSM Syarikat

988411-D

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

https://103coffee.com

Alamat 103 Coffee

103-G, Jalan Radin Bagus, Bandar Baru Sri Petaling, Sri Petaling, WP Kuala Lumpur

Peluang Perkerjaan 103 Coffee

Account Executive Cum HR (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR2,000.00 - MYR2,800.00 Per Month
Closing
22 Aug 2024