Kembali
ABS Engineering & Trading Sdn Bhd banner company

ABS Engineering & Trading Sdn Bhd

Company SSM No 296504-V · 50-200 Employees · Construction / Building

Tentang ABS Engineering & Trading Sdn Bhd

ABS Engineering & Trading Sdn Bhd (ABS) adalah sebuah syarikat Kejuruteraan yang telah memperoleh sijil ISO 9001. Kami merupakan pengedar pam antarabangsa yang telah mapan dengan sijil ISO 9001. Kami kini menjual produk kami kepada pelanggan tempatan dan luar negara.

Selama lebih daripada 20 tahun, kami telah mengkhususkan diri dalam pemasaran dan penyediaan penyelesaian kejuruteraan menyeluruh di seluruh dunia, menggunakan teknologi paling canggih dalam Pam Cecair, Pam Vakum & Pam Pemampat. ABS juga menyediakan rangkaian luas dalam jualan, perkhidmatan & bekalan bahagian untuk semua produk kami di rantau ini.

Di ABS, kami berbangga dengan kualiti produk kami, dan komited untuk menyediakan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang kepada pelanggan kami. Kami berusaha untuk terus meningkatkan produk dan perkhidmatan kami melebihi jangkaan pelanggan.

Kini, kami mempunyai pejabat perniagaan di Shah Alam, Johor Bharu, dan Penang. Pada tahun 2017, ibu pejabat kami akan dipindahkan ke tempat kerja yang lebih besar dengan kemudahan yang ditingkatkan seperti bilik pameran, teluk ujian pam, barisan pemasangan, pusat perkhidmatan, dan lain-lain di Hicom Shah Alam.

Kami memberi tumpuan yang besar kepada pemasaran dan menyediakan penyelesaian kejuruteraan dengan teknologi yang paling canggih untuk pam cecair, pam vakum, dan pam pemampat. Selain itu, kami juga menyediakan pelbagai jenis tiub dan kelengkapan sanitari untuk aplikasi kebersihan.

Di ABS Engineering & Trading, kami menghargai ahli pasukan kami yang berdedikasi yang menyumbang kepada kejayaan dan pertumbuhan kami. Sertailah kami dalam perjalanan kecemerlangan kami apabila kami terus meneroka batas-batas penyelesaian kejuruteraan dan menyampaikan produk berkualiti tertinggi kepada pelanggan kami.

Jika anda bersemangat dalam bidang kejuruteraan, jualan, dan ingin menjadi sebahagian daripada pasukan yang dinamik, kami menjemput anda untuk meneroka peluang-peluang kerjaya yang menarik di ABS Engineering & Trading. Mari bergabung dengan kami dan menjadi sebahagian daripada kisah kejayaan kami dalam membentuk masa depan penyelesaian kejuruteraan di seluruh dunia!

Maklumat ABS Engineering & Trading Sdn Bhd

Nama Syarikat

ABS Engineering & Trading Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Construction / Building

No. SSM Syarikat

296504-V

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

https://www.abset.com/

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat ABS Engineering & Trading Sdn Bhd

No. 1 & 3, Jalan Serendah 26/41, Sekitar 26, Section 26, Shah Alam, Selangor, Malaysia