Kembali
ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd banner company

ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1436211-A · <50 Employees · Advertising / Marketing

<10 Followers

3 Peluang Pekerjaan

Tentang ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd

Di ActionWorks Global Sales Group, kami mengkhususkan diri dalam penyelesaian jualan dan pemasaran yang diserahkan, bekerjasama dengan pelanggan untuk mendorong matlamat pendapatan tahunan mereka melalui strategi pemasaran yang disesuaikan dan bersemuka. Komitmen kami melampaui jualan sahaja; kami mengutamakan pembangunan ahli pasukan kami, menawarkan program latihan komprehensif yang disesuaikan untuk individu dengan pelbagai tahap pengalaman. Sama ada anda bermula dengan kemahiran sifar atau ingin meningkatkan kebolehan komunikasi, kepimpinan, atau pengurusan anda, kami berazam untuk memberdayakan anda untuk berjaya. Matlamat utama kami? Untuk melengkapi anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan tidak hanya untuk cemerlang dalam organisasi kami tetapi juga untuk berkembang maju dalam usaha perniagaan anda sendiri. Sertai kami di ActionWorks, di mana pertumbuhan dan kejayaan anda adalah keutamaan kami.


Misi

Di ActionWorks Global Sales Group, misi kami adalah untuk menyediakan penyelesaian jualan dan pemasaran yang diserahkan yang luar biasa yang mendorong kejayaan pelanggan kami dan melebihi harapan mereka.


Visi

Visi kami di ActionWorks Global Sales Group adalah untuk menjadi penyedia perkhidmatan jualan dan pemasaran yang diserahkan yang terkemuka secara global, diiktiraf kerana inovasi, integriti, dan komitmen kepada kecemerlangan.


Budaya Kerja di ActionWorks Global Sales Group

  • Persekitaran Kolaboratif: Kami mendorong budaya kerja berpasukan dan kolaborasi, di mana sumbangan setiap ahli pasukan dihargai.
  • Pembelajaran Berterusan: Kami mengutamakan pembelajaran dan pembangunan berterusan, memberikan peluang untuk pertumbuhan peribadi dan profesional.
  • Integriti dan Tanggungjawab: Kami menegakkan standard integriti dan tanggungjawab yang tertinggi dalam semua aspek kerja kami.
  • Inovasi: Kami menggalakkan kreativiti dan inovasi, sentiasa mencari cara baru dan lebih baik untuk memberikan hasil kepada pelanggan kami.
  • Keseimbangan Kerja-Hidup: Kami percaya dalam pentingnya mengekalkan keseimbangan kerja-hidup yang sihat dan menyokong ahli pasukan kami dalam mencapainya.


Faedah Bekerja di ActionWorks Global Sales Group

  • Pampasan yang Kompetitif: Kami menawarkan gaji yang kompetitif dan insentif berasaskan prestasi untuk mengiktiraf dan memberi ganjaran kepada sumbangan ahli pasukan kami.
  • Latihan Komprehensif: Kami menyediakan program latihan komprehensif untuk melengkapi ahli pasukan kami dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya.
  • Peluang Pertumbuhan Kerjaya: Kami berjanji untuk mempromosikan dari dalam dan menyediakan peluang untuk kemajuan dan pertumbuhan kerjaya.
  • Faedah Kesihatan dan Kesejahteraan: Kami mengutamakan kesihatan dan kesejahteraan ahli pasukan kami, menawarkan insurans kesihatan dan program kesejahteraan.
  • Penyelesaian Kerja Fleksibel: Kami memahami kepentingan fleksibiliti dan menawarkan pilihan untuk kerja dari jauh dan waktu yang fleksibel.


Peluang Kenaikan Pangkat di ActionWorks Global Sales Group

Di ActionWorks Global Sales Group, kami percaya dalam pelaburan dalam pertumbuhan dan pembangunan ahli pasukan kami. Kami menawarkan laluan yang jelas untuk kemajuan kerjaya dan menyediakan sokongan dan sumber untuk membantu pekerja kami mencapai potensi penuh mereka.


Sertai Kami Hari Ini

Adakah anda bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda? Terokai peluang pekerjaan menarik di ActionWorks Global Sales Group. Semak kekosongan jawatan kami dan mohon sekarang untuk menyertai pasukan dinamik yang menghargai kemahiran dan sumbangan anda. Lengkapkan potensi anda bersama kami!

Album ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd - image no.1
Album of ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd - image no.2
Album of ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd - image no.3
Album of ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd - image no.4
Album of ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd - image no.5
Album of ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd - image no.6

Maklumat ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd

Nama Syarikat

ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Advertising / Marketing

No. SSM Syarikat

1436211-A

Peluang Pekerjaan

3

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial media

Budaya dan Faedah Pekerja

Faedah Kewangan

Alamat ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd

Suite 1-7-W10, 7th Floor, CPS Tower, Centre Point Sabah, No.1 Jalan Centre Point Sabah, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Peluang Perkerjaan ActionWorks Global Sales Group Sdn Bhd

Outdoor Sales Assistant Sepenuh Masa

MYR1,500 - MYR2,000 Per Month
Closing
28 Dec 2024

Junior Sales Representative Sepenuh MasaSeparuh Masa

MYR1,800 - MYR2,000 Per Month
Closing
28 Dec 2024

Management Trainee (Immediate Starters) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
23 Jul 2024