Kembali
BH Tan & Co. banner company

BH Tan & Co.

Company SSM No AF002105 · <50 Employees · Accounting / Tax Services

<10 Followers

1 Peluang Pekerjaan

Tentang BH Tan & Co.

BH Tan & Co. (AF **2105) adalah firma Akauntan Bertauliah dan Penasihat Perniagaan yang berpangkalan di Kepong, Kuala Lumpur. Kami adalah firma anggota Institut Akauntan Malaysia (MIA), Pemeriksa Syarikat yang Diluluskan, Ejen Cukai Pendapatan, dan Ejen GST. Kami merupakan firma yang ditubuhkan untuk membantu Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia dalam audit kewangan syarikat mereka, perundangan, perkhidmatan korporat dan penasihat, GST (Cukai Barang dan Perkhidmatan), dan urusan SST (Cukai Jualan dan Perkhidmatan). Kami menyediakan penyelesaian selesai untuk pematuhan dan keperluan perniagaan pelanggan.


 

BH Tan & Co. (AF **2105) - Dikendalikan oleh pasukan profesional yang berpengalaman dan berkelayakan serta berkomitmen untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada semua perniagaan dan entiti dari perniagaan milik sendiri hingga syarikat-syarikat multinasional.


 

BH Tan & Co. (AF **2105) - Kami sentiasa memberikan maklumat terkini mengenai pelaporan kewangan yang diperlukan, perundangan berkaitan, dan keperluan teknikal yang menyediakan pandangan yang sesuai untuk maksimumkan potensi perniagaan.


 

BH Tan & Co. (AF **2105) - Perkhidmatan utama kami adalah pemeriksaan luaran terhadap penyata kewangan syarikat. Tanggungjawab kami adalah menyatakan pendapat pemeriksaan mengenai penyata kewangan ini berdasarkan kerja audit kami yang dilakukan. Kami menjalankan audit kami mengikut piawaian yang diluluskan bagi audit di Malaysia. Piawaian tersebut memerlukan kami mematuhi keperluan etika dan merancang serta melaksanakan audit untuk mendapatkan keyakinan yang munasabah tentang sama ada penyata kewangan itu bebas daripada kesilapan bahan.


 

Kami juga merupakan Ejen Cukai yang diluluskan yang didaftar dengan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) di bawah Seksyen 153(3) Akta Cukai Pendapatan 1967. Sebagai penasihat cukai profesional, kami memberi nasihat dan bantuan kepada pelanggan kami dalam pematuhan dan penyerahan cukai syarikat atau individu mengikut Akta Cukai Pendapatan 1967, garis panduan umum LHDN, rangka kerja audit dan penyiasatan cukai, garis panduan teknikal cukai, dan sebagainya. Kami juga memberi nasihat kepada pelanggan tentang insentif cukai pendapatan yang tersedia dan paling sesuai untuk mereka.


 

Portfolios pelanggan kami termasuk syarikat korporat tempatan (contohnya hotel, pembuatan, pemaju hartanah, pembinaan, penanaman, pedagang global, restoran, dll), penyedia perkhidmatan profesional (contohnya doktor, peguam, dll), organisasi bukan untung, dan syarikat multinasional. Kami memainkan peranan penting dalam membantu mereka dengan menyediakan standard perkhidmatan yang konsisten berdasarkan keupayaan profesional yang tinggi dan pengetahuan tempatan.

Album BH Tan & Co.

Lihat lagi
Album of BH Tan & Co. - image no.1
Album of BH Tan & Co. - image no.2
Album of BH Tan & Co. - image no.3
Album of BH Tan & Co. - image no.4
Album of BH Tan & Co. - image no.5
Album of BH Tan & Co. - image no.6

Maklumat BH Tan & Co.

Nama Syarikat

BH Tan & Co.

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Accounting / Tax Services

No. SSM Syarikat

AF002105

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial media

Alamat BH Tan & Co.

34-1, Jalan Prima 2 Metro Prima, Kepong, WP Kuala Lumpur

Video BH Tan & Co.

Peluang Perkerjaan BH Tan & Co.

Audit cum Accounts Associates Sepenuh Masa

Up to MYR4,500 Per Month
Closing
14 Jul 2024