Kembali
Bumii Green Tech Sdn Bhd banner company

Bumii Green Tech Sdn Bhd Bumii Green Tech Sdn Bhd is top company

Company SSM No BUMII GREEN TECH SDN BHD · <50 Employees · Utilities / Power

<10 Followers

Tentang Bumii Green Tech Sdn Bhd

Tentang Kami

Bumii Green Tech Sdn Bhd telah menyediakan perkhidmatan kejuruteraan pelbagai disiplin kepada pelanggan dalam sektor kuasa dan industri sejak tahun 2015. Syarikat kami menggalakkan persekitaran penyelesaian masalah yang inovatif yang memberikan respons yang cepat dan fleksibel kepada keperluan pelanggan.

Misi Kami

Untuk mencipta nilai untuk pelanggan kami dengan menyediakan perkhidmatan yang luar biasa menggunakan pendekatan profesional. Kami berusaha untuk menyampaikan projek berkualiti tinggi kepada pelanggan kami sambil memenuhi sasaran bajet dan jadual.

Pasukan Kami

Di BGT, kami percaya bahawa kejayaan utama bagi mana-mana projek bergantung terutamanya pada kualiti orang yang terlibat. Oleh itu, kami menjadikan pengambilan dan mengekalkan kakitangan berbakat sebagai keutamaan korporat. Falsafah kami adalah setiap ahli pasukan memainkan peranan penting dalam syarikat kami dengan memberikan kepakaran individu dan perspektif unik kepada setiap projek yang mereka terlibat. Kumpulan kakitangan berdedikasi kami tiada tandingan.

Maklumat Bumii Green Tech Sdn Bhd

Nama Syarikat

Bumii Green Tech Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Utilities / Power

No. SSM Syarikat

BUMII GREEN TECH SDN BHD

Peluang Pekerjaan

0

Budaya dan Faedah Pekerja

Faedah Kewangan