Kembali
Chagee (M) Sdn Bhd banner company

Chagee (M) Sdn Bhd Chagee (M) Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1371218-H · 51-200 Employees · Food & Beverage

<10 Followers

2 Peluang Pekerjaan

Tentang Chagee (M) Sdn Bhd

Chagee Malaysia Sdn Bhd (BAWANGCHAJI) ialah jenama minuman Teh Cina di bawah GUO CHAO Enterprise Management (Yunnan) Co. Ltd. Ia memberi tumpuan kepada minuman teh gaya Cina baharu, dengan teh susu segar yang diperbuat daripada daun teh keseluruhan sebagai produk utamanya. CHAGEE bertujuan untuk menyepadukan budaya Timur, warisan teh dan inovasi untuk mencipta pengalaman teh baharu dengan Sentuhan Oriental. CHAGEE ialah jenama minuman teh segera generasi seterusnya yang diinovasikan oleh Shenzhen Taste Perception Catering Culture Management Co. Ltd. CHAGEE mewarisi warisan budaya teh yang kaya yang menjangkau beberapa ribu tahun. Ia adalah salah satu rangkaian kedai teh serantau terawal yang meletakkan dirinya sebagai pembekal Daun Teh Asli Budaya Cina.

Kami mengambil tanggungjawab untuk menghidupkan semula dan memperkenalkan semula budaya teh Cina kepada dunia, yang membawa kepada peningkatan trend minuman teh generasi baharu pada Tahun 2017. Jenama ini telah ditubuhkan di Malaysia pada Tahun 2019. Sejak itu, kami kini mengendalikan lebih daripada 40 cawangan di seluruh Malaysia.

Chagee Malaysia Sdn Bhd Vision

Apabila memasuki kedai kami, anda akan disambut dengan paparan elegan elemen dalaman dan pencahayaan hangat yang mewujudkan rasa ketenangan.

Mengapa Sertai Chagee Malaysia Sdn Bhd?

Di CHAGEE Malaysia, kami percaya bahawa satu-satunya yang berterusan dalam kehidupan ialah perubahan. Itulah sebabnya kami sentiasa bersedia untuk menerima perubahan ke arah yang lebih baik dengan mencipta peluang pekerjaan baharu dan membawa masuk bakat baharu untuk menyertai kami. Dengan cara ini, kami bukan sahaja dapat mengembangkan jenama kami, tetapi kami juga akan dapat membantu anda berkembang menjadi pencapaian yang anda mahukan.

Terokai lebih banyak Kerja Kosong Chagee Malaysia! Mohon Sekarang!

Adakah anda berminat dengan bubble milk tea? Adakah anda berminat dalam industri F&B? Berita baik! Chagee Malaysia Mengambil Pekerja Sekarang! Kami sedang mencari lebih banyak tearista Chagee. Hantar resume anda kepada kami sekarang! Kami berharap anda menyertai Keluarga Chagee kami!

Album Chagee (M) Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Chagee (M) Sdn Bhd - image no.1
Album of Chagee (M) Sdn Bhd - image no.2
Album of Chagee (M) Sdn Bhd - image no.3
Album of Chagee (M) Sdn Bhd - image no.4
Album of Chagee (M) Sdn Bhd - image no.5
Album of Chagee (M) Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Chagee (M) Sdn Bhd

Nama Syarikat

Chagee (M) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Food & Beverage

No. SSM Syarikat

1371218-H

Peluang Pekerjaan

2

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial media

Alamat Chagee (M) Sdn Bhd

127-1 & 127-2, Jalan Radin Bagus, Bandar Baru Seri Petaling, WP Kuala Lumpur, Malaysia

Peluang Perkerjaan Chagee (M) Sdn Bhd

Tea Barista (Klang Valley) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
23 Jun 2024

Tea Barista - Penang Outlets Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
22 Jun 2024