Kembali
Clazroom Education Sdn Bhd banner company

Clazroom Education Sdn Bhd

Company SSM No 1031625-V · <50 Employees · Education / Training

6 Peluang Pekerjaan

Tentang Clazroom Education Sdn Bhd

Sertai Clazroom Education Sdn Bhd: Menggali Potensi Kreatif Anda

Selamat datang ke Clazroom Education Sdn Bhd, sebuah akademi latihan yang diiktiraf dengan banyak anugerah dan bersijil, yang komited untuk membina bakat dalam bidang seni multimedia. Sebagai sekolah latihan yang diiktiraf oleh Autodesk dengan sijilan dari JPK dan Warnborough College UK, kami mempunyai keunggulan sebagai institusi latihan amali praktikal yang menekuni pelbagai disiplin seni media, termasuk Ilustrasi 2D, Animasi 3D, dan Reka Bentuk Permainan.

Berbeza dengan kolej-kolej biasa, Claz’room adalah sebuah akademi latihan swasta yang diperjuangkan oleh semangat mendalam terhadap pendidikan. Rangkaian persekitaran yang selesa dan mesra kami direka untuk memastikan pelajar tidak hanya belajar dengan berkesan, tetapi juga menyukai tempat belajar, menikmati pengalaman pembelajaran mereka, dan melalui latihan yang gembira di Claz’room.

Pasaran seni, reka bentuk, dan media berkembang pesat di Malaysia. Oleh itu, dalam beberapa tahun terakhir, bakat-bakat muda yang berpotensi dalam industri ini diperlukan dengan mendesak untuk menepati tren pasaran. Justeru, apa yang kami tawarkan dalam Kursus Profesional Ilustrasi | Animasi | Reka Bentuk Permainan kami adalah sebuah platform luar biasa bagi bakat-bakat ini untuk muncul dalam industri.

Di Claz'room Education Sdn Bhd, kami berkomitmen untuk memberdayakan individu untuk menggali potensi kreatif mereka dan membentuk masa depan seni multimedia. Sertai kami dalam perjalanan transformasi ini dan menjadi sebahagian daripada komuniti yang dinamik yang menghargai kreativiti, inovasi, dan kecemerlangan.

Jika anda ingin menggali potensi kreatif anda dan memberikan impak bermakna dalam dunia yang dinamik seni multimedia, Claz'room Education Sdn Bhd mengalu-alukan anda untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang dinamik dan berfikiran progresif kami. Terokai peluang tanpa batas dan ubah hasrat anda menjadi kerjaya yang bermakna bersama kami.

Album Clazroom Education Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Clazroom Education Sdn Bhd - image no.1
Album of Clazroom Education Sdn Bhd - image no.2

Maklumat Clazroom Education Sdn Bhd

Nama Syarikat

Clazroom Education Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Education / Training

No. SSM Syarikat

1031625-V

Peluang Pekerjaan

6

Laman Web Syarikat

https://clazroom.edu.my/

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial mediasocial mediasocial media

Alamat Clazroom Education Sdn Bhd

C-G-2, Neo Damansara, Jalan PJU 8/1, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Video Clazroom Education Sdn Bhd

Peluang Perkerjaan Clazroom Education Sdn Bhd

Lihat Semua

Senior Account Executive Sepenuh Masa

MYR5,500.00 - MYR6,500.00 Per Month
Closing
27 May 2024

Graphic Designer (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR2,500.00 - MYR3,500.00 Per Month
Closing
28 Apr 2024

Finance Manager Sepenuh Masa

MYR6,000.00 - MYR10,000.00 Per Month
Closing
28 Apr 2024