Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
3 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Connexion Holdings Sdn Bhd

Connexion Holdings Sdn Bhd
Loading...

Blog

Setelah sekian lama job hunting, dapat juga tawaran first job korang dalam hidup. Walaupun berkelulusan Degree, zaman sekarang ni memang susah nak demand gaji.

Mar 30, 2017

Perkongsian menarik mengenai hartanah yang tak ramai ambil pusing. Ini adalah satu isu yang penting sebab satu hari nanti mesti korang pun akan beli rumah yang pertama kan? Ramai yang tertipu sewaktu membeli rumah pertama ni sebabnya kena 'kelentong' dengan agent dan juga tidak ada ilmu yang cukup. 

Mar 30, 2017

Pasti korang terkejut dan mengiyakan dengan apa yang dirasai sebelum ini ketika memakan makanan fast food tersebut, lebih mengejutkan apabila rahsia sudah mula didedahkan dengan 'tricks' yang dilakukan oleh peniaga-peniaga fastfood ini.

Mar 29, 2017