Kembali
 Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd banner company

 Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

Company SSM No 1298098-V · <50 Employees · Electrical & Electronics

<10 Followers

Tentang  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

Mengenai Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

EUPFIN TECHNOLOGY MALAYSIA SDN BHD merupakan penyedia terkemuka sistem Pengurusan Kenderaan Flot GPS dan perkakasan, memenuhi keperluan perniagaan yang berkembang di Malaysia dan sekitarnya. Dengan fokus utama pada memudahkan operasi kenderaan, sistem terkini kami memberi kuasa kepada syarikat untuk mengoptimumkan logistik mereka, meningkatkan keselamatan, dan menyelaraskan proses pengurusan kenderaan. Ditubuhkan pada tahun 2018, EUPFIN TECHNOLOGY MALAYSIA SDN BHD dengan cepat menjadi pemain utama dalam sektor eksport dan import, khusus dalam peralatan pengukuran, pengujian, pelayaran, dan kawalan. Terletak di pusat yang dinamik Kuala Lumpur, Malaysia, syarikat kami telah menjadi sinonim dengan kebolehpercayaan dan inovasi dalam bidang ini. Sebagai entiti terhad berdasarkan saham, swasta terhad, kami berjanji untuk memberikan produk dan perkhidmatan yang luar biasa yang memenuhi standard kualiti dan prestasi tertinggi, memastikan kepuasan tertinggi untuk pelanggan yang dihargai.


Penyataan Misi 

Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd, misi kami adah untuk memberdayakan perniagaan dengan penyelesaian teknologi terkini yang menggalakkan kecekapan, keselamatan, dan kejayaan dalam pengurusan kenderaan.


Visi

Visi kami di Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd adalah untuk merevolusikan industri pengurusan kenderaan dengan berterusan berinovasi dan menyampaikan penyelesaian unggul yang melebihi jangkaan pelanggan.


Budaya Kerja di Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

  • Inovasi: Kami mendorong budaya inovasi, menggalakkan kreativiti dan peningkatan berterusan dalam semua aspek kerja kami.
  • Kolaborasi: Kami percaya pada kekuatan kerjasama dan kerja berpasukan, bekerja rapat dengan pelanggan dan rakan sekerja untuk mencapai matlamat bersama.
  • Integriti: Kami menjalankan perniagaan dengan jujur, kecerahan, dan amalan etika, memperoleh kepercayaan dan hormat dari pihak berkepentingan kami.
  • Pertumbuhan Profesional: Kami komited terhadap pertumbuhan dan pembangunan pekerja kami, menyediakan peluang pembelajaran, kemajuan, dan kemajuan kerjaya.


Faedah Bekerja di Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

  • Pakej gaji yang kompetitif
  • Peluang pembangunan profesional dan latihan
  • Susunan kerja yang fleksibel
  • Faedah kesihatan dan kecergasan
  • Projek yang menarik dan mencabar dengan teknologi terkini


Peluang Kenaikan Pangkat di Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

Di Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd, kami berazam untuk memupuk pertumbuhan dan kemajuan pekerja kami. Kami menawarkan peluang kenaikan pangkat berdasarkan prestasi, kemahiran, dan sumbangan kepada kejayaan syarikat. Kami percaya dalam mengiktiraf dan memberi ganjaran bakat, dan kami menyediakan program mentor dan latihan untuk menyokong pembangunan kerjaya pekerja kami.


Sertai Kami Hari Ini

Jika anda bersemangat tentang teknologi dan inovasi dan sedang mencari peluang kerjaya yang mencabar dengan sebuah syarikat yang dinamik dan berfikiran maju, kami menjemput anda untuk meneroka kekosongan jawatan di Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd dan memohon sekarang untuk menyertai pasukan kami.

Album  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd - image no.1
Album of  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd - image no.2
Album of  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd - image no.3
Album of  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd - image no.4
Album of  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd - image no.5
Album of  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd - image no.6

Maklumat  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

Nama Syarikat

 Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Electrical & Electronics

No. SSM Syarikat

1298098-V

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat  Eupfin Technology Malaysia Sdn Bhd

S-1-3A, Gaya Persiaran Kemuning Damai, Jalan Sungai Burung 32/68, Bukit Rimau, Shah Alam, Selangor, Malaysia