Kembali
Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC) banner company

Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC)

50-200 Employees · Government / Defence

<10 Followers

Tentang Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC)

MCMC adalah sebuah badan berkanun yang ditubuhkan di bawah Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998 (MCMCA). Misi MCMC adalah untuk mengawal selia dan mempromosikan perkembangan industri komunikasi dan multimedia di Malaysia. Ini merangkumi sektor telekomunikasi, penyiaran, perkhidmatan pos, dan tandatangan digital.

Sebagai sebuah organisasi yang progresif, kami memainkan peranan penting dalam memastikan sektor komunikasi dan multimedia di Malaysia kekal bersaing, inovatif, dan selaras dengan perkembangan global. Kami berazam untuk mewujudkan persekitaran kondusif bagi pertumbuhan, kemajuan teknologi, dan perlindungan pengguna.

Bekerja dengan MCMC memberikan peluang unik kepada anda untuk berada di barisan hadapan membentuk landskap digital negara. Pasukan profesional kami berdedikasi untuk memberi impak positif kepada masyarakat dengan memacu kemajuan teknologi, meningkatkan akses kepada perkhidmatan komunikasi, dan mempromosikan ekosistem digital yang berkembang pesat.

Di MCMC, kami menghargai bakat, inovasi, dan kerjasama. Kami percaya untuk memberi sokongan dan suasana kerja inklusif yang membantu pertumbuhan peribadi dan pembangunan kerjaya. Komitmen kami terhadap kecemerlangan meluas kepada para pekerja, dan kami bangga memupuk budaya yang menggalakkan kreativiti dan pembelajaran berterusan.

Jika anda berminat dalam bidang teknologi, komunikasi, dan ingin memberi impak dalam masa depan digital Malaysia, kami menjemput anda untuk menerokai peluang kerjaya dengan MCMC. Sertailah kami dalam perjalanan kami untuk membentuk landskap digital negara dan menyumbang kepada pertumbuhan dan perkembangan industri komunikasi dan multimedia.

Bersama-sama, kita mampu mencipta sebuah Malaysia yang terhubung, inovatif, dan sejahtera.

Maklumat Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC)

Nama Syarikat

Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC)

Jenis Syarikat

Government

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Government / Defence

No. SSM Syarikat

-

Peluang Pekerjaan

0

Alamat Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC)

MCMC Tower, 1, Jalan Impact, Cyber 6, Cyberjaya, Selangor, Malaysia