Kembali
Maysense Global Sdn Bhd banner company

Maysense Global Sdn Bhd

Company SSM No 202301029691 (1523614-T) · <50 Employees · Advertising / Marketing

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Maysense Global Sdn Bhd

MAYSENSE adalah sebuah syarikat terkemuka global yang diasaskan di Vancouver, Kanada, dengan fokus pada penyelidikan, pembangunan, pengeluaran, dan penjualan produk penjagaan kulit, makanan tambahan kesihatan, kosmetik, dan barangan rumah. Fasiliti pengeluaran kami terletak di wilayah-wilayah yang indah di British Columbia dan Ontario, Kanada, dengan sejarah lebih dari 30 tahun dalam penyelidikan dan pengeluaran produk kesihatan dan penjagaan kulit. Sepanjang tempoh ini, kami tidak hanya mencapai pensijilan GMP tetapi juga mematuhi standard ketat Kesihatan Kanada dan FDA Amerika Syarikat, memastikan kualiti dan keselamatan produk kami.


Makanan tambahan kesihatan kami semuanya diberikan lesen jualan dengan nombor NPN oleh Kesihatan Kanada. Selain itu, semua produk kami menjalani ujian yang ketat di makmal pihak ketiga untuk mengesahkan bahawa mereka bebas dari bahan berbahaya, logam berat, hormon, dan lain-lain. Mengikut peraturan Kesihatan Kanada, produk kami melalui ujian makmal yang ketat dari pengimportan bahan mentah, proses pengeluaran hingga pasca-pengeluaran untuk memastikan keselamatan mutlak.


HQ MAYSENSE berpangkalan di Kanada tetapi mempunyai perspektif global. Kami mempunyai anak syarikat di Kanada, Amerika Syarikat, Malaysia, dan Singapura, dan mengendalikan pusat-pusat di lokasi seperti Shanghai, Tokyo, Taiwan, Hong Kong, Macau, dan Vietnam. Kami dipercayai oleh pengedar dan pelanggan global kerana menyediakan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan yang cemerlang. MAYSENSE digerakkan oleh usaha untuk kehidupan yang indah dan semangat untuk kesihatan, berdedikasi untuk membawa pengalaman kehidupan yang lebih baik kepada pengguna di seluruh dunia.

Maklumat Maysense Global Sdn Bhd

Nama Syarikat

Maysense Global Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

<50

Industri

Advertising / Marketing

No. SSM Syarikat

202301029691 (1523614-T)

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

Alamat Maysense Global Sdn Bhd

C-33-2-3, Jaya One, Jalan Prof Diraja, Jln Profesor Diraja Ungku Aziz, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Peluang Perkerjaan Maysense Global Sdn Bhd

Sales And Marketing Executive Sepenuh Masa

MYR4,000 - MYR5,000 Per Month
Closing
3 Jun 2024