Kembali
NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT) banner company

NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT)

Company SSM No 316453-T · 50-200 Employees · Semiconductor

<10 Followers

Tentang NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT)

Selamat datang ke laman kerjaya NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT), sebelum ini dikenali sebagai NIPPON STEEL & SUMIKIN Globetronics Technology Sdn. Bhd. NGK Insulators Ltd., yang ditubuhkan pada tahun 1919, adalah sebuah syarikat multinasional Jepun yang pakar dalam pengeluaran penebat seramik dan produk lain.

Di NGKGT, kami mengendalikan kemudahan pembuatan berteknologi tinggi di Penang, di mana kami dengan bangga menghasilkan bungkusan seramik untuk industri semikonduktor di seluruh dunia. Kami berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan dan produk tambah nilai kepada pemimpin teknologi bertaraf dunia dalam industri semikonduktor canggih.

Seiring dengan perkembangan operasi kami, kami mencari tenaga profesional yang berminat untuk meningkatkan kemahiran mereka dan menyumbang kepada pertumbuhan operasi pembuatan berteknologi tinggi kami - sebuah peluang yang luar biasa dan unik di rantau ini.

Jika anda bersemangat tentang teknologi terkini dan mencari kerjaya yang memberi ganjaran dan cabaran, sertai kami di NGK Globetronics Technology Sdn Bhd. Kami menawarkan persekitaran kerja yang dinamik dan inovatif di mana anda boleh meluahkan potensi anda dan berkembang bersama pemain utama dalam industri semikonduktor. Jadilah sebahagian daripada pasukan kami yang berdedikasi dan mari bersama-sama membentuk masa depan pembuatan berteknologi tinggi!

Maklumat NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT)

Nama Syarikat

NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT)

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Semiconductor

No. SSM Syarikat

316453-T

Peluang Pekerjaan

0

Alamat NGK Globetronics Technology Sdn Bhd (NGKGT)

Plot 2, Phase, Free Industrial Zone, Bayan Lepas, Pulau Pinang