Kembali
Pensonic Holdings Bhd banner company

Pensonic Holdings Bhd

Company SSM No 0300426-P · >500 Employees · Electrical & Electronics

<10 Followers

4 Peluang Pekerjaan

Tentang Pensonic Holdings Bhd

Perjalanan Kita

Kumpulan Pensonic ditubuhkan pada tahun 1965 sebagai Keat Radio and Electrical Co. di Balik Pulau, Pulau Pinang. Bermula sebagai peruncit kecil serta bengkel untuk peralatan elektrik rumah, syarikat kita berkembang di bawah kepimpinan visioner pengasas kita, Dato’ Seri Chew Weng Khak, menjadi konglomerat yang berjaya seperti sekarang. 

Pengembangan Cakrawala

Kini, Pensonic mempunyai rangkaian pengedaran domestik yang meluas dengan 10 cawangan dan lebih daripada 900 pengedar di seluruh negara. Produk Pensonic dieksport ke 30 buah negara di ASEAN, Asia Timur dan Barat, dan Timur Tengah. Dengan sokongan fasiliti pengilangan berteknologi terkini, gudang, showroom, dan pusat jagaan pelanggan, kami terus berkembang dan meluaskan capaian global. 

Komitmen Kepada Keunggulan

Sejak penubuhan kami, kita sentiasa berpegang teguh kepada komitmen untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi dan menyediakan perkhidmatan cemerlang bagi membuatkan pengguna kita gembira dan kehidupan mereka lebih mudah. Sebagai pengeluar peralatan elektrik rumah domestik terkemuka, Pensonic berbangga dengan pencapaian banyak pertama dalam industri tempatan. Kita percaya pada kemajuan berterusan, memanfaatkan peluang, dan membuka potensi untuk memastikan pertumbuhan lestari jangka panjang bagi Pensonic dan negara tercinta kita. 

Visi Kita

Sebagai peneraju dalam pasaran peralatan elektrik rumah, kita berazam untuk mengekalkan reputasi yang bangga sebagai salah satu daripada perusahaan yang paling berjaya di Malaysia. Selain itu, kita bertujuan untuk memperluas perniagaan dan jenama global kita ke negara-negara dengan populasi terbesar, dan juga mengeksplorasi pasaran di Asia Tenggara, Timur Tengah, dan Afrika. Keupayaan kita untuk membuka nilai melalui pembangunan, pengurusan yang efektif, dan inovasi membezakan kita daripada yang lain. 

Janji Kepada Pengguna

Kita berusaha untuk menjadi pembekal pilihan bagi produk berkualiti, menampilkan profesionalisme dan kepakaran dalam semua aspek perniagaan sambil menawarkan harga yang berdaya saing dan kebolehpercayaan. Sebagai pemimpin pasaran, kita berbangga dalam menetapkan piawai yang menitikberatkan keunggulan. 

Peningkatan Berterusan dan Inovasi

Di Pensonic, kita sentiasa mencari peningkatan berterusan dan merangkul inovasi dan teknologi dalam komitmen kita untuk memberikan nilai kepada pelanggan melalui pelbagai produk dan perkhidmatan kami. Sasaran kita adalah untuk memberikan keseronokan hakiki kepada pengguna, meningkatkan gaya hidup mereka menjadi lebih baik. 

Sertai Pasukan Kami

Jika anda bersemangat tentang keunggulan, inovasi, dan ingin menyumbang kepada kejayaan organisasi terkemuka, Pensonic Group adalah tempat yang sesuai untuk anda. Kami menawarkan persekitaran kerja yang dinamik dan memberi ganjaran di mana anda dapat berkembang dan mengembangkan kemahiran anda. 

Terokai Peluang Kerjaya

Sertai perjalanan pertumbuhan dan kejayaan kami. Terokai pelbagai peluang kerjaya yang ada di Pensonic Group dan menjadi sebahagian daripada visi kami untuk membuat perbezaan dalam kehidupan pengguna di seluruh dunia. Sebagai satu pasukan, kami berdedikasi untuk mencipta gaya hidup yang lebih baik melalui produk dan perkhidmatan kami.

Album Pensonic Holdings Bhd

Lihat lagi
Album of Pensonic Holdings Bhd - image no.1
Album of Pensonic Holdings Bhd - image no.2
Album of Pensonic Holdings Bhd - image no.3
Album of Pensonic Holdings Bhd - image no.4
Album of Pensonic Holdings Bhd - image no.5
Album of Pensonic Holdings Bhd - image no.6

Maklumat Pensonic Holdings Bhd

Nama Syarikat

Pensonic Holdings Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

>500

Industri

Electrical & Electronics

No. SSM Syarikat

0300426-P

Peluang Pekerjaan

4

Laman Web Syarikat

Budaya dan Faedah Pekerja

Faedah Kewangan

Alamat Pensonic Holdings Bhd

1165 Lorong Perindustrian Bukit Minyak 16, Taman Perindustrian Bukit Minyak, Simpang Ampat, Pulau Pinang, Malaysia

Peluang Perkerjaan Pensonic Holdings Bhd

Lihat Semua

Sales Executive- Senior Executive Sepenuh Masa

MYR3,000 - MYR4,500 Per Month
Closing
25 Jun 2024

Inventory Assistant Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
11 Jul 2024

Inventory Assistant Sepenuh Masa

MYR1,800 - MYR2,700 Per Month
Closing
11 Jul 2024