Kembali
Permodelan Nasional Berhad (PNB) banner company

Permodelan Nasional Berhad (PNB) Permodelan Nasional Berhad (PNB) is top company

Company SSM No 38218-X · >500 Employees · Government / Defence

20 Followers

Tentang Permodelan Nasional Berhad (PNB)

Sertai PNB - Memperkayakan Hidup, Memperkayakan Negara

Selamat datang ke Permodalan Nasional Berhad (PNB), sebuah organisasi yang ditubuhkan pada 17 Mac 1978 sebagai instrumen Dasar Ekonomi Baru (NEP) negara. Sejak penubuhannya, PNB telah berkembang menjadi syarikat pengurusan dana terbesar di Malaysia. Fokus kami yang teguh adalah untuk memperkayakan kehidupan Bumiputera dan semua rakyat Malaysia demi kemakmuran negara.

Komitmen Kami Terhadap Impak

Rantai nilai kami mencerminkan apa yang kami lakukan dan untuk siapa kami melakukannya. Dari pemegang unit kepada pelaburan kami, kami berusaha untuk mencipta impak sosial dan ekonomi yang positif sepanjang rantai nilai kami.

Kelestarian di Pusat Perhatian

Di PNB, kami komited untuk memelihara dan menyokong keseimbangan antara manusia, planet, dan keuntungan dengan menyelaraskan pendekatan perniagaan kami dengan persekitaran operasi. Kami bertujuan untuk peralihan yang lancar dan seimbang menuju masa depan yang lebih lestari dan adaptif dalam jangka panjang.

Memimpin Tatakelola Korporat

Sebagai salah satu pelabur institusi terbesar di Malaysia, PNB menjalankan tanggungjawab tatakelola dengan memastikan syarikat-syarikat yang dilaburinya mengamalkan tatakelola korporat yang baik untuk memberikan nilai jangka panjang kepada pemegang saham. Demi mencapai ini, PNB telah memperkenalkan dasar-dasar dan rangka kerja yang berikut.

Melabuhkan Modal Insan

Kami mengakui bahawa pekerja kami adalah elemen utama dalam kemampuan PNB untuk memenuhi amanah yang dipercayakan. Peningkatan modal insan adalah keutamaan strategik tertinggi kami, dan PNB menyediakan pelbagai peluang pembelajaran seumur hidup kepada tenaga kerjanya.

Membina Pasukan Seimbang

Proses pemilihan pekerja kami mencerminkan komitmen yang sama seperti pemilihan pelaburan kami. Kami memupuk iklim organisasi yang sihat dengan memberikan keutamaan kepada keseimbangan kerja-hidup. Jangan lepaskan peluang untuk meneroka pelbagai bidang yang tersedia dan membina kerjaya anda bersama kami.

Sertai PNB untuk Kerjaya Bermakna

Di PNB, kami menawarkan peluang unik untuk menjadi sebahagian daripada organisasi dengan sejarah yang kaya dan komitmen untuk membuat impak positif pada landskap sosioekonomi Malaysia. Terokailah pelbagai peluang kerjaya yang tersedia dan sertailah kami dalam misi kami untuk memperkayakan kehidupan dan negara.

Album Permodelan Nasional Berhad (PNB)

Lihat lagi
Album of Permodelan Nasional Berhad (PNB) - image no.1
Album of Permodelan Nasional Berhad (PNB) - image no.2
Album of Permodelan Nasional Berhad (PNB) - image no.3
Album of Permodelan Nasional Berhad (PNB) - image no.4
Album of Permodelan Nasional Berhad (PNB) - image no.5

Maklumat Permodelan Nasional Berhad (PNB)

Nama Syarikat

Permodelan Nasional Berhad (PNB)

Jenis Syarikat

Government

Saiz Syarikat

>500

Industri

Government / Defence

No. SSM Syarikat

38218-X

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial mediasocial media

Budaya dan Faedah Pekerja

Faedah Kewangan

Alamat Permodelan Nasional Berhad (PNB)

Aras 4, Balai PNB 201-A, Jalan Tun Razak, WP Kuala Lumpur, Malaysia