Kembali
P&Q Marketing (M) Sdn Bhd banner company

P&Q Marketing (M) Sdn Bhd P&Q Marketing (M) Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1410260-M · <50 Employees · Beauty / Fitness

<10 Followers

5 Peluang Pekerjaan

Tentang P&Q Marketing (M) Sdn Bhd

Skin Refiner adalah jenama produk kecantikan yang dipercayai dan boleh diandalkan yang ditubuhkan dengan matlamat mencipta produk kecantikan yang berkesan, selamat, dan berpatutan untuk wanita. Pengasasnya, seorang jurusolek, sedar bahawa produk yang digunakan ke atas pelanggannya tidak berkesan, terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif seperti beliau sendiri. Maka beliau mengambil inisiatif untuk mencipta produk kecantikan sendiri yang tidak hanya berpatutan tetapi juga berkualiti tinggi. Skin Refiner sejak itu telah berkembang menjadi pembekal utama produk kecantikan yang boleh diandalkan di seluruh Malaysia.

Komitmen jenama ini terhadap kualiti jelas terlihat melalui penyelidikan dan pembangunan berterusan produknya. Skin Refiner menggunakan teknologi terkini faktor bio untuk menghasilkan produk berkualiti dunia yang mempunyai satu tujuan: meningkatkan kualiti hidup dengan membolehkan orang melakukan lebih banyak, merasa lebih baik, dan hidup secara lebih sihat dan bahagia. Jenama ini menuntut standard etika tertinggi dari diri dan produknya serta proses mereka yang berkualiti tinggi.

Skin Refiner menghargai pelanggan mereka dan berkomitmen untuk memahami dan melebihi keperluan, kehendak, dan pilihan mereka dengan sentiasa memberi tumpuan kepada kepuasan pelanggan. Jenama ini memastikan bekalan yang mencukupi produk berkualiti tinggi dengan bahan-bahan segar dan semulajadi. Ia juga merupakan rakan niaga yang etika, dipercayai, dan berinovasi, berusaha untuk menjadi syarikat multinasional utama dalam industri kecantikan dan kesihatan.

Produk penjagaan kulit Skin Refiner diperkaya dengan formulasi yang cemerlang dan berkesan yang telah meraih beberapa anugerah di Malaysia. Sasaran jenama ini adalah mudah: untuk menyegarkan kulit wajah anda dengan selamat tanpa kesan sampingan. Dengan komitmen Skin Refiner terhadap kualiti, anda boleh yakin bahawa produk mereka akan memberikan hasil terbaik untuk kulit anda.

Maklumat P&Q Marketing (M) Sdn Bhd

Nama Syarikat

P&Q Marketing (M) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Beauty / Fitness

No. SSM Syarikat

1410260-M

Peluang Pekerjaan

5

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat P&Q Marketing (M) Sdn Bhd

No. 12-g & 12-1, Jalan Sl 1/13, Bandar Sungai Long, Kajang, Selangor, Malaysia

Peluang Perkerjaan P&Q Marketing (M) Sdn Bhd

Lihat Semua

Online Customer Service Sepenuh Masa

MYR1,500 - MYR2,500 Per Month
Closing
29 Aug 2024

Wellness Therapy Sepenuh Masa

MYR2,500 - MYR3,000 Per Month
Closing
29 Aug 2024

Beauty Trainer Sepenuh Masa

MYR3,000 - MYR5,000 Per Month
Closing
30 Aug 2024