Kembali
Subway banner company

Subway

Company SSM No 1338593-X · 51-200 Employees · Food & Beverage

14 Followers

174 Peluang Pekerjaan

Tentang Subway

Kisah Subway® bermula pada tahun 1965 ketika Fred DeLuca yang berusia 17 tahun meminta nasihat daripada rakan keluarganya, Dr. Peter Buck, seorang fisikawan nuklear, tentang bagaimana untuk membayar yuran pengajian universitinya. Dengan idea untuk membuka kedai sandwic kapal selam dan pelaburan permulaan sebanyak $1,000 dari Dr. Buck, kedua-dua mereka membentuk rakan kongsi perniagaan yang pada akhirnya akan mengubah landskap industri restoran perkhidmatan cepat.

Rakan kongsi ini membuka restoran pertama mereka di Bridgeport, Connecticut, pada bulan Ogos 1965, di mana mereka menyajikan sandwic segar, boleh disesuaikan, dan berharga berpatutan kepada tetamu tempatan.

Pada tahun 1974, Fred dan Dr. Buck memiliki dan mengendalikan 16 kedai sandwic kapal selam di seluruh Connecticut. Tetapi, untuk membawa jenama lebih jauh lagi dan mencapai sasaran 32-restoran mereka pada masanya, pasangan itu memutuskan untuk memulakan perniagaan francais - model perniagaan yang melonjakkan jenama Subway® ke dalam tempoh pertumbuhan dan populariti yang luar biasa.

Hari ini, Subway® telah berkembang menjadi salah satu jenama restoran terbesar di dunia, menyajikan sandwic, wrap, dan salad yang boleh disesuaikan dan istimewa kepada jutaan tetamu, di lebih dari 100 negara di lebih dari 37,000 restoran setiap hari. Restoran Subway® dimiliki dan diendalikan oleh rangkaian francais yang merangkumi lebih dari 20,000 usahawan yang komited dan pemilik perniagaan kecil - yang semua berazam untuk memberikan pengalaman tetamu terbaik yang mungkin di komuniti tempatan mereka.

Maklumat Subway

Nama Syarikat

Subway

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Food & Beverage

No. SSM Syarikat

1338593-X

Peluang Pekerjaan

174

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial media

Alamat Subway

No. 1, Jalan Nilam 2, Taman Perindustrian Teknologi Tinggi Subang, Subang Jaya, Selangor, Malaysia

Peluang Perkerjaan Subway

Lihat Semua

Restaurant Manager/ Asst. Restaurant Manager ( Subway Caltex Jitra ) Sepenuh Masa

Up to MYR3,300 Per Month
Closing
11 Apr 2123

Senior Sandwich Artist/ Sandwich Artist ( Subway The Mines ) Sepenuh MasaSeparuh Masa

Up to MYR1,900 Per Month
Closing
11 Apr 2123

Restaurant Manager/ Asst. Restaurant Manager ( Subway SPARK, Desa Petaling ) Sepenuh Masa

Up to MYR3,300 Per Month
Closing
11 Apr 2123