Kembali
Theme Good Marketing banner company

Theme Good Marketing Theme Good Marketing is top company

Company SSM No 0524101-M · <50 Employees · Healthcare / Medical

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Theme Good Marketing

Tentang Pemasaran ThemeGood

Selamat datang ke ThemeGood, perintis dalam landskap kesihatan dan kecergasan Malaysia. Di ThemeGood, kami berbangga dengan Pomegranate Fruit Multigrain revolusioner kami, sebuah kuasa pemakanan yang menjadi bukti komitmen kami terhadap kesejahteraan holistik. Penuh dengan kebaikan pomegranate yang kaya dengan fitonutrien, 24 bahan semulajadi yang pelbagai, termasuk Non-GMO Organik soya, bit, dan campuran teliti 22 vitamin dan mineral penting, minuman multigrain kami adalah permainan yang mengubah dunia pemakanan. Diperkaya dengan DHA, probiotik, dan prebiotik, formulasi istimewa ini menyasar pelbagai individu, dari vegetarian dan mereka yang alah kepada susu lembu hingga kanak-kanak (berusia lebih satu tahun), dewasa, wanita hamil, ibu menyusu, dan warga emas.

Pomegranate Fruit Multigrain kami adalah simfoni pemakanan yang terdiri dari bijirin utuh, kacang, buah-buahan, biji-bijian, dan bahan lain yang dipilih dengan teliti. Kebolehan di sebalik produk kami terletak pada pemahaman bahawa sinergi antara bijirin utuh dan kacang membuka pelbagai manfaat kesihatan. Secara saintifik disokong, campuran multigrain kami telah terbukti dapat mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular, meningkatkan kesihatan gastrointestinal, dan membantu dalam mengawal selera makan sambil menguruskan tahap gula dalam darah secara berkesan.

Di ThemeGood, misi kami melampaui menyediakan minuman semata-mata - kami berhasrat untuk menjadi rakan anda dalam mencapai kesihatan optimum. Dengan komitmen kepada kualiti, inovasi, dan kepercayaan mendalam kepada potensi anugerah alam, ThemeGood menjemput anda untuk memulakan perjalanan ke arah kehidupan yang lebih sihat dan bertenaga. Sertai kami dalam menakrifkan semula pemakanan dan kesejahteraan, satu teguk pada satu masa.

Kenyataan Misi

Di Pemasaran ThemeGood, misi kami adalah memberdayakan individu untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat dengan menyediakan produk inovatif dan berkhasiat yang meningkatkan kesejahteraan. Kami komited untuk memberikan keunggulan melalui dedikasi kami terhadap kualiti dan kelestarian.

Visi

Visi kami di Pemasaran ThemeGood adalah menjadi pemimpin global dalam industri kesihatan dan kecergasan, menginspirasikan transformasi positif dalam individu dan komuniti melalui produk dan inisiatif kami.

Budaya Kerja di Pemasaran ThemeGood

• Persekitaran Kolaboratif dan Inklusif

• Penekanan pada Keseimbangan Kerja-Hidup

• Pembelajaran dan Pembangunan Berterusan

• Dinamika Pasukan Sokongan

• Inovasi dan Kreativiti Diterapkan

Manfaat Bekerja di Pemasaran ThemeGood

• Pakej Pampasan yang Kompetitif

• Program Kesihatan dan Kecergasan

• Jadual Kerja Fleksibel

• Peluang Pertumbuhan Kerjaya

• Pengiktirafan dan Ganjaran Pekerja

Peluang Kenaikan Pangkat di Pemasaran ThemeGood

Di Pemasaran ThemeGood, kami berkomitmen untuk memupuk pertumbuhan pekerja kami. Komitmen kami untuk mempromosikan dari dalam memastikan bahawa laluan kerjaya anda sejajar dengan produk inovatif kami. Kami percaya dalam menyediakan pasukan kami dengan alat dan peluang yang diperlukan untuk berkembang.

Sertai Kami Hari Ini

Adakah anda bersemangat untuk membuat perbezaan dalam industri kesihatan dan kecergasan? Terokailah peluang kerjaya menarik di Pemasaran ThemeGood! Lihat kekosongan jawatan kami, mohon sekarang, dan mulakan perjalanan yang memuaskan bersama kami. Ketahui lebih lanjut tentang kerjaya yang memuaskan yang menanti anda, dan menjadi sebahagian daripada pasukan dinamik kami yang komited untuk mempromosikan dunia yang lebih sihat.

Album Theme Good Marketing

Lihat lagi
Album of Theme Good Marketing - image no.1
Album of Theme Good Marketing - image no.2
Album of Theme Good Marketing - image no.3
Album of Theme Good Marketing - image no.4
Album of Theme Good Marketing - image no.5

Maklumat Theme Good Marketing

Nama Syarikat

Theme Good Marketing

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Healthcare / Medical

No. SSM Syarikat

0524101-M

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

Alamat Theme Good Marketing

43, Jalan Tokong, Ipoh, Perak

Peluang Perkerjaan Theme Good Marketing

Pengurus Jualan dan Pemasaran Sepenuh Masa

MYR6,000 - MYR7,000 Per Month
Closing
1 Jun 2024