Kembali
UMS Corporation Sdn Bhd banner company

UMS Corporation Sdn Bhd UMS Corporation Sdn Bhd is top company

<50 Employees

Tentang UMS Corporation Sdn Bhd

Ditubuhkan pada tahun 1941 dengan nama Syarikat Union Motor Supply, UMSH telah berkembang menjadi pemain utama dalam pengedaran alat ganti industri dan pelaksanaan sistem yang membantu menjaga kecekapan operasi pelanggan kami.

UMSH disenaraikan di Bursa Saham KLSE. Dengan anak syarikat yang terlibat dalam pengedaran jenama kuasa mekanikal, sistem pengendalian bahan dan alat ganti industri, UMSH menyediakan perkhidmatan kepada pelbagai industri termasuk (tapi tidak terhad kepada) kelapa sawit, gula, kuari, simen, getah, kayu dan sektor pembuatan.

Rangkaian yang luas dengan pembekal dan penyedia perkhidmatan penyelenggaraan membolehkan kami bekerja rapat dengan pelanggan untuk menjaga prestasi proses mereka. Inventori menyeluruh alat ganti industri kami memastikan pelanggan mendapatkan komponen yang mereka perlukan pada bila-bila masa.

Sebagai tambahan, kami juga mempunyai pasukan pakar kejuruteraan industri dan juruteknik untuk melaksanakan sistem yang memenuhi keperluan anda. Sistem kami direka untuk kepelbagaian, kebolehpercayaan dan kecekapan kos.

Maklumat UMS Corporation Sdn Bhd

Nama Syarikat

UMS Corporation Sdn Bhd

Jenis Syarikat

-

Saiz Syarikat

<50

Industri

-

No. SSM Syarikat

-

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

https://umsh.com/corporate-profile/

Alamat UMS Corporation Sdn Bhd

No. 2, Jalan Segambut Pusat, Segambut, Kuala Lumpur City, WP Kuala Lumpur, Malaysia