Kembali
Yunhaiyao Sdn. Bhd. banner company

Yunhaiyao Sdn. Bhd.

Company SSM No 1547495-K · 51-200 Employees · Food & Beverage

<10 Followers

Tentang Yunhaiyao Sdn. Bhd.

Mengenai Yunhaiyao Sdn. Bhd.:

Yunhaiyao, sebuah jenama di bawah Beijing Xinzheng Yicheng Catering Co., Ltd., adalah salah satu restoran masakan Yunnan yang diasaskan oleh empat individu muda yang lahir pada tahun 80-an. Yunhaiyao · Masakan Yunnan telah muncul sebagai bintang naik dalam jenama rantai restoran formal gaya Cina dalam beberapa tahun terakhir. Ia sangat disukai oleh pengguna muda bandar untuk kesihatannya, gayanya yang bergaya, kelezatannya, dan harga yang sederhana. Pada tahun 2009, empat individu muda yang telah menamatkan pengajian dari universiti-universiti ternama membuka restoran Yunhaiyao · Masakan Yunnan pertama di Beijing. Dalam tempoh kurang dari 10 tahun, mereka telah membuka lebih dari 100 restoran di Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, dan tempat-tempat lain. Pada tahun 2015, mereka dinilai sebagai syarikat peragaan utama dan syarikat pertumbuhan yang paling dinamik dalam masakan Yunnan "memasuki Beijing dan memasuki Shanghai dan Asia Tenggara" oleh Persatuan Penyediaan dan Makanan Yunnan. Pada tahun 2017, mereka disenaraikan sebagai salah satu "Sepuluh Restoran Paling Dikehendaki oleh Pengguna" oleh Saluran Kewangan CCTV. Pada tahun 2018, pendapatan operasi yang dijangka adalah 1.1 bilion yuan, menjadikannya antara jenama rantai restoran formal gaya Cina yang teratas. Yunhaiyao Mystic South-Yunnan Ethnic Cuisine berasal dari Yunnan yang berwarna-warni, menghimpunkan hidangan dari seluruh dunia, dan berkomitmen untuk menyediakan makanan Yunnan yang lazat bagi semua orang untuk mengalami budaya makanan yang berwarna-warni. Yunhaiyao mengkhususkan diri dalam masakan Yunnan, yang tidak hanya terkenal dengan bahan-bahan yang halus dan lembutnya tetapi juga dengan teknik memasak yang hebat. Selamat datang untuk menyertai keluarga besar kami!


Pernyataan Misi:

Misi kami di Yunhaiyao Sdn. Bhd. adalah untuk menyediakan pengalaman makan yang memuaskan melalui komitmen kami terhadap keunggulan dalam masakan Yunnan, memastikan kepuasan pelanggan dan kesejahteraan pekerja kami.


Visi:

Kami membayangkan Yunhaiyao Sdn. Bhd. sebagai jenama utama dalam industri kuliner, sinonim dengan kualiti, inovasi, dan kepuasan pelanggan, sambil juga membina persekitaran kerja yang sokongan dan memuaskan untuk pekerja kami.


Budaya Kerja di Yunhaiyao Sdn. Bhd.:

  • Kerjasama dan kerja berpasukan adalah asas budaya kerja kami.
  • Kami menghargai kepelbagaian dan inklusiviti, membina persekitaran di mana sumbangan setiap individu dihormati dan disambut baik.
  • Peluang pembelajaran dan pertumbuhan berterusan disediakan untuk memberi kuasa kepada pekerja kami mencapai potensi penuh mereka.
  • Kami memberi keutamaan kepada keseimbangan kerja-hidup dan kesejahteraan pekerja, menyedari bahawa pekerja yang gembira dan memuaskan adalah kunci kejayaan kami.


Manfaat Bekerja di Yunhaiyao Sdn. Bhd.:

  • Pakej gaji yang kompetitif dan insentif berdasarkan prestasi.
  • Faedah kesihatan dan kecergasan yang komprehensif, termasuk liputan perubatan dan program kecergasan.
  • Peluang untuk kemajuan kerjaya dan pembangunan profesional melalui program latihan dan mentor.
  • Suasana kerja yang sokongan dan inklusif yang menghargai dan mengiktiraf sumbangan pekerja.


Peluang Kenaikan Pangkat di Yunhaiyao Sdn. Bhd.:

Di Yunhaiyao Sdn. Bhd., kami berkomitmen untuk memupuk bakat dan menyediakan peluang yang mencukupi untuk pertumbuhan kerjaya dan kemajuan. Kami percaya dalam menggalakkan daripada dalam dan menyediakan pekerja dengan sumber dan sokongan yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya mereka.


Sertai Kami Hari Ini:

Terokai peluang kerjaya menarik di Yunhaiyao Sdn. Bhd. Semak kekosongan jawatan kami dan mohon sekarang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan dinamik kami. Sertai kami dalam mencipta pengalaman makan yang berkesan dan meneroka laluan kerjaya yang memuaskan.

Album Yunhaiyao Sdn. Bhd.

Lihat lagi
Album of Yunhaiyao Sdn. Bhd. - image no.1
Album of Yunhaiyao Sdn. Bhd. - image no.2
Album of Yunhaiyao Sdn. Bhd. - image no.3
Album of Yunhaiyao Sdn. Bhd. - image no.4
Album of Yunhaiyao Sdn. Bhd. - image no.5
Album of Yunhaiyao Sdn. Bhd. - image no.6

Maklumat Yunhaiyao Sdn. Bhd.

Nama Syarikat

Yunhaiyao Sdn. Bhd.

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Food & Beverage

No. SSM Syarikat

1547495-K

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat Yunhaiyao Sdn. Bhd.

Lot No. 6.41.00 & 6.42.00Level 6, Pavilion Kuala Lumpur168 Jalan Bukit Bintang55100 Kuala Lumpur, Bukit Bintang, WP Kuala Lumpur, Malaysia