Kembali
Zgar International (M) Sdn Bhd banner company

Zgar International (M) Sdn Bhd Zgar International (M) Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1509624-V · <50 Employees · Tobacco

<10 Followers

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Zgar International (M) Sdn Bhd

Zgar® adalah syarikat rokok elektronik antarabangsa yang ditubuhkan di Hong Kong dan telah menukar markas utama, pusat R&D dan kilang pengeluaran ke Shenzhen, China untuk memenuhi permintaan pasaran vape antarabangsa yang berkembang pesat.

Zgar® merupakan jenama baru yang ditubuhkan oleh Shenzhen Weika Technology Co., Ltd., yang juga dikenali sebagai Vapemen®. Vapemen® khusus dalam membangunkan teknologi rokok elektronik terkini dan menghasilkan peranti sistem pod tertutup berkualiti tinggi (termasuk vape sekali pakai) dan pod yang telah diisi sebelumnya untuk pelanggan di seluruh China, Asia Tenggara, dan negara-negara Barat. Ini termasuk beberapa jenama utama yang boleh dijumpai di pasaran Malaysia.

Syarikat terus berusaha untuk inovasi dan keazaman, dan dengan itu Vapemen telah mencipta jenama sendiri yang bernama Zgar®.

Zgar® adalah jenama yang muda dan bersemangat yang memberi tumpuan kepada kebolehpercayaan produk, kualiti yang baik, dan pengalaman baru untuk produk vape, dengan harga yang berpatutan. Semua produk Zgar® didesain secara asli, diuji berulang kali, dan dikeluarkan sepenuhnya di kilang pembuatan kami. Walaupun dihadapi dengan peraturan yang ketat yang dikuatkuasakan oleh kerajaan China pada tahun 2021 dan 2022, Zgar® adalah antara jenama vape yang berjaya bertahan dalam keadaan pandemik covid-19 ini. Menyusul dengan berita baik yang diterima pada tahun 2022, pihak berkuasa tempatan memberikan kelulusan hijau untuk pengeluaran, perdagangan, dan eksportasi yang kami percaya merupakan dorongan dan komitmen untuk pasukan kami.

Sekarang, Zgar® bersedia untuk memulakan perjalanan baru untuk mempamerkan produk-produk fesyen dan unik kami kepada dunia.

Dan kami telah memilih China & Malaysia untuk menjadi pelancaran produk rasmi pertama di rantau Asia Tenggara, bersama-sama kami bersyukur atas kerjasama dengan Vakon Group of Co. (Vazo Zippo Sdn. Bhd.) untuk saluran jualan domestik dan antarabangsa.

Maklumat Zgar International (M) Sdn Bhd

Nama Syarikat

Zgar International (M) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Tobacco

No. SSM Syarikat

1509624-V

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat Zgar International (M) Sdn Bhd

M1-17-05 06 & 07 Menara 8Trium Level 17 Jalan Cempaka Sd12/5, Bandar Sri Damansara, WP Kuala Lumpur, Malaysia

Peluang Perkerjaan Zgar International (M) Sdn Bhd

Account Executive Sepenuh Masa

MYR4,000 - MYR5,500 Per Month
Closing
27 Jun 2024