Kembali
Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd banner company

Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1110599-A · 50-200 Employees · Food & Beverage

<10 Followers

Tentang Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd

Shin Zushi adalah sebuah restoran Jepun sushi yang telah berkembang pesat di Malaysia sejak tahun 2014. Keistimewaan kami adalah sushi buatan tangan, dan pengasas kami, Chef Shine Chew, bukan sahaja pemilik tetapi juga pemikiran strategik di sebalik kejayaan kami.


Temui Pengasas Shin Zushi - Chef Shine Chew

Berdepan dengan cabaran untuk mencari restoran sushi buatan tangan yang berkualitas tinggi dengan harga yang berpatutan, Chef Shine Chew, yang merupakan seorang chef dan rakyat Malaysia, telah membuat keputusan penting. Beliau bertekad untuk membuka restoran sushi yang boleh diharapkan di mana para pelanggan dapat menikmati makanan mereka tanpa perlu risau tentang harga. Oleh itu, Shin Zushi telah ditubuhkan, dengan cawangan pertamanya di Bukit Jalil. Usaha kuliner ini dihidupkan dengan sumber yang terhad dan sebuah pasukan yang berdedikasi yang terdiri daripada Chef Shine dan empat orang muridnya yang mahir.

 Di Shin Zushi, kami berkomitmen untuk menyediakan pengalaman sushi yang menyenangkan dan terjangkau untuk semua, sebuah visi yang telah menjadi inti dari perjalanan kami sejak dari permulaan.


Misi Restoran Jepun Shin Zushi

Misi kami adalah untuk berkhidmat dengan penuh bangga dan bekerja dengan semangat untuk mengekalkan janji Shin (Gaya Baru) Zushi (Edomae Nigiri Zushi) dengan dedikasi yang tidak berbelah bahagi dan kecemerlangan.


Visi Restoran Jepun Shin Zushi

Visi kami adalah untuk menjadi destinasi utama bagi nigirizushi gaya 'Edomae' dan 'Aburi' yang dihasilkan secara tradisional di Malaysia, sambil tetap mengekalkan kebolehmampuan.


Nilai Teras Restoran Jepun Shin Zushi

Nilai teras kami adalah asas identiti kami. Kami percaya kepada kepentingan menghormati, bukan sahaja diri sendiri tetapi juga pelanggan yang kami hargai dan pasukan SHIN yang berdedikasi. Semangat adalah pendorong komitmen kami terhadap tugas, mendorong kami ke arah pembelajaran berterusan dan perkongsian pengetahuan. Dengan keberanian, kami menghadapi cabaran dan menerima kegagalan sebagai peluang untuk memulakan semula dan berkembang. Di atas segalanya, kami memegang prinsip untuk tidak pernah menyerah, sentiasa mencari ilmu, dan sentiasa memperlakukan orang lain dengan hormat.


Faedah Bekerja di Restoran Jepun Shin Zushi

  • Cuti seminggu sekali/ dua kali seminggu
  • Cuti berbayar
  • Liputan penuh pelbagai bahan

Cari lebih banyak Pekerjaan Restoran Jepun Shin Zushi Di Sini. Mohon sekarang!

Berita baik! Restoran Jepun Shin Zushi sedang mengambil pekerja sekarang! Shin Zushi mempunyai banyak peluang pekerjaan seperti chef sushi, kakitangan dapur, kakitangan dewan dan banyak lagi! Di Shin Zushi, anda akan membuat sushi. Walaupun ia biasanya dianggap sukar, ia sebenarnya sangat mudah, dan sesiapa sahaja boleh membuat sushi dari hari pertama menyertainya. Lepaskan resume anda sekarang dan sertai kami hari ini!

Maklumat Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd

Nama Syarikat

Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Food & Beverage

No. SSM Syarikat

1110599-A

Peluang Pekerjaan

0

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial media

Alamat Shin Zushi Japanese Restaurant Sdn Bhd

No. 13-1, Jalan Jalil Jaya 7, Jalil Link, Bukit Jalil, WP Kuala Lumpur, Malaysia