K****** R**** A****'s avatar'
K****** R**** A****1 bulan yang lepas inImprove Work Performance

Is everyone can do sales ? And how can I learn to be a digital marketer ?

Hi semua, saya baru kerja dalam 6 bulan in marketing agency as sales, tapi agak struggle untuk achieve KPI/close case. Sebelum ni saya kerja 5 tahun as customer service d... Baca lagi
0
Z******* Z*****'s avatar'
Z******* Z*****5 bulan yang lepas inImprove Work Performance

Demanding salary 2.5k with CILT certificate and 1 yrs pengalaman

hai saya dah kerja almost 1yrs and masa mula kerja janji kasi gaji 2.5k but saya cuma dapat 1.8k sahaja even dah ot almost 24hrs for a month. saya kerja as logistics assi... Baca lagi
0
M******* A**** B** R*****'s avatar'
M******* A**** B** R*****2 tahun yang lepas inImprove Work Performance

Bagaimanakah mengatasi masalah 'Tidak bertahan lama dalam pekerjaan'

Assalamualaikum dan salam sejahtera tuan/puan yang di hormati sekalian, kehadiran saya ini ingin mengertahui serba sedikit pendapat dan pandangan anda yang telah lama dal... Baca lagi
1
M******* A**** B** R*****'s avatar'
M******* A**** B** R*****2 tahun yang lepas inImprove Work Performance

Pendapat anda tentang masalah yang di hadapi oleh beberapa khalayak umum di dalam pekerjaan mereka pada masa kini.

Assalamualaikum dan salam sejahtera tuan/puan yang di hormati sekalian, kehadiran saya ini ingin meminta serba sedikit pendapat, pandangan dan serta perkongsian pengalam... Baca lagi
0
Puteri Nur Najwa Binti Shujairi's avatar'
Puteri Nur Najwa Binti Shujairi2 tahun yang lepas inImprove Work Performance

Mencari kerja di kawasan pulau tioman atau pulau2 yang menarik. Job tak kisah. Atas laut pun okay. Nak mencuba xperien baru ada ke?

 
1
A***** M*****'s avatar'
A***** M*****2 tahun yang lepas inImprove Work Performance

Normal ke baru start kerja tapi tak tahu nak buat macam mana?

Saya fresh graduate civil engineering baru sebulan start kerja. Saya rasa down dan lost. Rasa banyak benda tak tahu. Dkt U belajar pelbagai ilmu tapi bila kerja tak semua... Baca lagi
2
A***** M*****'s avatar'
A***** M*****3 tahun yang lepas inImprove Work Performance

how to be a great leader in work place while you have trauma on it?

I have trauma become a leader because of my past experience. it hit me a lot till now. And i just want to make everything enjoy without thinking too much. i hope you guys... Baca lagi
0
J** Y* T**'s avatar'
J** Y* T**3 tahun yang lepas inImprove Work Performance

怎样才能在工作方面上有更好的沟通方式,增加pick up 新工作的速度

在非私人机构工作了2个月多,由于CMCO的关系,才进公司1个星期多就被迫在家工作。也因为CMCO,很多工作上的问题都不能当面询问我的组长,就只能通过Whatapps来解决工作上的疑问。可是每一次我们我组长的问题,他都好像很忙,没有时间回复我。打给他的时候,他也是迅速结束对话(2分钟)。因为才进公司很多东西都不会,疑问也得不到一个解决方试。... Baca lagi
0