A**** A**** b** A****'s avatar'
A**** A**** b** A****3 minggu yang lepas inOther Job Search Problems

Tempoh sebelum menghantar email follow up

Berapa lama perlu saya tunggu sebelum menghatar email bertanya jika saya dapat kerja tersebut atau tidak?

 
0
Nurhana Ina's avatar'
Nurhana Ina6 bulan yang lepas inOther Job Search Problems

Nak tanya klau sy nak hantar surat resign 2bln..tpi ada cuti tahunan ttinggal 44hari macam mana ye????

Nak tanya klau sy nak hantar surat resign 2bln..tpi ada cuti tahunan ttinggal 44hari macam mana ye???? 
0
sho kk's avatar'
sho kk6 bulan yang lepas inOther Job Search Problems

【Junsheng Academy】Chong Jun Seng: The Fluctuation of Malaysian Currency and the Global Financial Situation

Di tengah-tengah turun naik yang besar dalam ekonomi global, turun naik mata wang sering menjadi tumpuan perhatian pelabur. Dalam beberapa hari kebelakangan ini, ketika k... Read more
0
muhammad shafiq b iusiran's avatar'
muhammad shafiq b iusiran6 bulan yang lepas inOther Job Search Problems

Saya mencari kerja shift malam sahaja area klang,shah alam..masih tak dapat..ada yang tahu kerja kosong sebelah malam?buntu duit berkurang sudah

 
0
nurul izzni's avatar'
nurul izzni9 bulan yang lepas inOther Job Search Problems

Tak dapat Confirmation Letter after 10bulan bekerja.Tapi manager cakap sudah confirm

Hye saya bekerja almost 10 bulan tapi masih tak dapat confirmation letter from HR.Tapi saya punya manager cakap sudah confirm.Any suggestion untuk saya dapatkan surat ter... Read more
0
W*** A******** B**** W******'s avatar'
W*** A******** B**** W******11 bulan yang lepas inOther Job Search Problems

Cara nak tanya kerja kosong melalui whatsapp. Patut perkenalkan diri dan bagi resume terus atau bertanya dulu availability kekosongan tersebut?

Saya selalu tgok kerja kosong dekat fb. Tiap kali ade saya akn ws tnye available ke x. Baru2 ni saya ade nmpk posting di fb yg sepatutnya direct trus bagi resume dan x pe... Read more
0
Dablu Khan's avatar'
Dablu Khan11 bulan yang lepas inOther Job Search Problems

【创界学院】张承希认为通常,我们理解规模效应,是从成本和资本效率的角度看的。规模越大,边际成本越低,ROI会随着产品规模的增长逐渐快速攀升,最终带来强劲的资本效率。

前段时间看方舟资本的投研报告,看到一个关于规模效应的新视角,让人耳目一新,启发良多。 【创界学院】张承希认为通常,我们理解规模效应,是从成本和资本效率的角度看的。规模越大,边际成本越低,ROI会随着产品规模的增长逐渐快速攀升,最终带来强劲的资本效率。 强劲的资本效率,会带来更强的产品竞争力和行业竞争力,而这又将带来更大的规模。由此,飞... Read more
0
n******** b**** z*****'s avatar'
n******** b**** z*****1 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

sy pelukis freelance. kerja sy setel job dr pelukis yg busy tp lps covid sales dia drop teruk & sy trpksa buat part time di kdai

even buat part time kdg gaji bwh rm1.5k trmsuk total job art. if fulltime x ada msa klau ada lukisan nk siapkan. sy buntu nk keje apa. lgpun sy self taught je xde sjil. k... Read more
0
M*** N*** B** R***'s avatar'
M*** N*** B** R***2 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

Gender-Based Position dalam dunia kesetaraan jantina harini. Kenapa?

Kenapa ada jawatan yang open kepada certain gender sahaja? Dunia hari ini bukan sibuk dengan ideologi ksetaraan jantina (Gender-Equality) ke? Untuk jawatan tertentu macam... Read more
1
S****** R*****'s avatar'
S****** R*****2 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

Feeling cheated by fake ads and inaccurate informations of the job details

I did 3 interviews and later found out that the salary they offered are way lesser than what was advertised (SPM level salary). Recruiters said totally diff thing from th... Read more
0
N** N**** A***** R******'s avatar'
N** N**** A***** R******2 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

Full Time WFH

Hello everyone. I'm looking for a full-time position, preferably WFH. I can graphic design, copywriting, content creating and admining. 
0
Diana Dieonaria's avatar'
Diana Dieonaria2 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

bagaimana nak post kerja dalam ini? sebab saya tak nampak la mana2 button untuk post kerja sini.

saya tak dapat cari button untuk post kerja dalam ni. please help me 
0
Fathima's avatar'
Fathima2 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

In Malaysia Suggest me some visa sponsorship jobs

I'm a Indian citizen and located in India, I'm a experienced manager, I want to relocate my career to Malaysia,so anyone suggest me some visa sponsorship jobs in Malaysia 
0
N**** F****** b**** M****** Z****'s avatar'
N**** F****** b**** M****** Z****2 tahun yang lepas inOther Job Search Problems

Adakah fresh graduate degree senang dapat peluang pekerjaan?

Assalamualaikum, saya merupakan fresh graduate degree dari Universiti Malaysia Terengganu.. kebanyakan saya lihat job vacancy memerlukan job experience sekurang2nya 1 @ 2... Read more
0